OM OSS

Företaget KompetensUtvecklarna 2.0 drivs sedan 2018-01-01 av mig, Lena Ekblad. Det är egentligen bara företagsnamnet och formen som är nytt, då jag har tagit över företaget KompetensUtvecklarna - Kerstin & Kerstin, som varit igång sedan 2006. Detta företag startades då av speciallärarna Kerstin J Nilsson och Kerstin Stahre. Kerstin Stahre arbetar vidare med äldre elever under en tid framöver, medan Kerstin JN har valt att dra sig tillbaka och bli pensionär på riktigt. 

Jag är mellanstadielärare i grunden men vidareutbildat mig till specialpedagog och har arbetat i skolans värld i 35 år. Under 2017 arbetade jag hos Kerstin & Kerstin och på så sätt satte jag mig in i deras verksamhet samt fick expertstöd av dem och fördjupade mina kunskaper inom läs- och skrivsvårigheter/dyslexi. Jag är, precis som Kerstin och Kerstin, certifierad utredare av läs- och skrivsvårigheter/dyslexi och det är inom detta område vi har vår specialkompetens. Som dyslexikonsulter kan vi utreda och ge stöd direkt till elever, men också handleda dig som behöver denna hjälp. 

Samarbetspartners

AnnLouise Becke, mellanstadielärare med lång erfarenhet både som lärare och som skolledare. Har varit rektor och biträdande rektor på Ängslättskolan i Malmö. Har idag projektuppdrag för PI i Malmö. 

Kerstin Stahre och Kerstin J Nilsson, rutinerade speciallärare med specialkunskap och stor erfarenhet inom dyslexi, har drivit företaget KompetensUtvecklarna Kerstin & Kerstin sedan 2006.

Claes Andersson, Hippocampus, har ett förflutet som rektor och har under ett flertal år arbetat på Myndigheten för Skolutveckling med frågor kring betyg och bedömning. Är idag biträdande rektor på Augustenborgsskolan. 

Rickard Nordström, Kunskapsfabriken, lärare, föreläsare och inspiratör, Årets lärare i Sverige 2017 i kategorin "Nytänkande & Entreprenörskap", föreläser på skolor om hur man skapar ett team av en klass samt hur man inspirerar och motiverar elever till lusten att lära.  Hemsida: kunskapsfabriken.com

Pia Lind, Sanoma Utbildning, lärare med många års erfarenhet. Arbetar idag på Sanoma Utbildning med att utbilda och stötta lärare i användandet av digitala verktyg i undervisningen. Kontakt: Pia.lindh@sanomautbildning.se

Eva-Lena Borg, Eva-Lenas läs- och skrivstudio, speciallärare med inriktning läs- och skrivutveckling. Har en bred erfarenhet av undervisning med fokus på strategier i svenska för åk 7-9.

© 2018 Lena Ekblad, KompetensUtvecklarna 2.0, Järnvägsgatan 23 c, 216 14 LIMHAMN
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!